Vairāk nekā 30 konditorejas izstrādājumu
14 gadi tirgū
Starptautiski garšīgs
Izejvielas - 2002. gads
Sākotnēji ražošana tika orientēta uz izejvielu izgatavošanu priekš konditorejas un piena nozares. 2002. gadā uzņēmums uzsāka kakao glazūras, šokolādes un konditorejas pildījumu ražošanu dažādiem patērētājiem Baltijā un Eiropā. Mūsu glazūras daudzi pazīstami ražotāji izmanto saldējumā, biezpiena sieriņos, tortēs, cepumos, kā arī dažādos konditorejas izstrādājumos. Glazūru, pildījumu un šokolādes ražošanā mēs izmantojam tikai augstvērtīgas izejvielas. Piemēram, kakao sviesta, ko mēs importējam no Indonēzijas, Malaizijas un Eiropas, saturā trans-taukskābes ir mazāk par vienu procentu. Tas ir ļoti augsts mūsu saražotās produkcijas kvalitātes rādītājs.
Zefīrs - 2007. gads
2007. gadā mūsu uzņēmums investēja līdzekļus ražotnes attīstībā, kā rezultātā rūpnīcas telpās tika uzstādītas divas līnijas zefīra ražošanai, sekojot jaunākajām tehnoloģijām. Mūsu zefīra pārdošanas rādītāji uzreiz sāka augt un 6 mēnešus pēc pirmās līnijas palaišanas iekārtas jau darbojās uz 80% jaudas. Tas liecina par to, ka patērētāji augsti novērtēja mūsu ražoto zefīru. Patlaban mēs saņemam tikai labvēlīgas atsauksmes par savu produkciju. Mēs realizējam savu zefīru Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Anglijā, Grieķijā, Izraēlā un Amerikas Savienotajās Valstīs.
Marmelāde - 2010. gads
2010. gadā rūpnīcā tika uzstādīta vēl viena līnija marmelādes ražošanai, kur tā tiek veidota izlejot marmelādi silikona formās. Šīs līnijas jauda ļauj saražot 60 tonnas šī produkta mēnesī. Marmelādes ražošanai mēs izmantojam tikai dabīgas izejvielas un augstas kvalitātes pektīnu, kas tiek ražots Vācijā. Patlaban mēs pārdodam šo produkciju Latvijā, kā arī eksportējam uz Lietuvu un Igauniju.
Putna piens un pastila - 2016. gads
2016. gadā mēs investējām līdzekļus iekārtās putna piena un pastilas ražošanai. Putna piena ražošanā tiek izmantotas senas receptes, tāpēc produktam piemīt maiga garša, kas atgādina bērnību. Šajā produktā mēs izmantojam sviestu un iebiezināto pienu, kā rezultātā šim desertam piemīt neatkārtojamas garšas īpašības.
Glazūras
Uzņēmums ir aprīkots ar mūsdienīgām iekārtām, kuru tehniskās iespējas ļauj iegūt augstākās kvalitātes glazūru ar lieliskām tehnoloģiskām un mikrobioloģiskām īpašībām, kā arī nodrošina augstu sasmalcināšanas pakāpi, kas piedod glazūrai maigu garšu.
Konditorejas glazūras un pildījumus mēs ražojam un pielāgojam katram klientam individuāli. Tas ir atkarīgs no kakao pulvera, cukura un organoleptisko rādījumu daudzuma katrai glazūrai. Kā arī mēs ražojam jebkuras krāsas un garšas glazūras.
Sortiments
- Konditorejas glazūras no kakao pulvera un kakao sviesta laurīnskabes un ne-laurīnskābes tipa
- Baltas un aromatizētas glazūras uz sausu piena produktu bāzes un aizvietotājiem no laurīna tipa kakao sviesta
- Glazūras saldējumam - baltas, piena un ar kakao produktu piedevām uz kokosriekstu eļļas pamata
- Glazūras saldējumam no šokolādes un uz kakao sviesta vai rīvēta kakao pamata
- Glazūras un pildījumi no tādiem dabīgiem cukura aizvietotājiem kā maltīts un izmomalts
- Konditorejas pildījumi, pastas